Xarxa 3.0

La Indústria Digital del Vallès Oriental.

Si desenvolupes pàgines web, si et dediques al posicionament SEO, a la ciberseguretat, al màrqueting o a la comunicació digital, al disseny gràfic, a dissenyar i/o programar videojocs… Aquest és el teu espai de creixement i interacció!

Cens de la Xarxa 3.0

Directori dels negocis i professionals de la indústria digital del Vallès Oriental.

Si ets professional del sector, inscriu-te, forma part del cens i consulta qui forma part de la Xarxa 3.0.

Si necessites ajuda amb el teu projecte de digitalització i/o transformació digital: selecciona, contacta i demana pressupost.

Si busques feina en la indústria digital: constata quins són els negocis que ja operen en el territori, quines són les seves especialitzacions i a qui pots començar a adreçar-te.

Ofertes i Demandes

Si formes part de la Xarxa 3.0, publica ofertes de treball o projectes per als que necessitis col·laboració.

Si estàs buscant professionals del sector digital per fer-te la pàgina web, ajudar-te a digitalitzar el teu negoci, a millorar la imatge corporativa, etc.: publica la teva sol·licitud de pressupost i aquesta arribarà als integrants de la xarxa 3.0.

Si busques feina en la indústria digital: cerca en funció de la teva formació i experiència i comença a fer rodar el teu CV!

Accedeix i veuràs totes les opcions!

FAQs

Qualsevol empresa o professional en règim d’autònom, que desenvolupi la seva activitat en el sector de la indústria digital i tingui la seva seu fiscal a qualsevol dels municipis següents: Cardedeu, La Roca del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor, Cànoves i Samalús i Vilalba de Sasserra. 

Si té el domicili fiscal en qualsevol altra població, per entrar a formar part de la xarxa cal contactar prèviament amb info@mogentic.cat.

No és necessari. Ves a l’apartat OFERTES i DEMANDES, consulta “Busques feina en el sector digital?” i selecciona l’opció en funció de si busques feina com a treballador/a o com a professional en règim d’autònom.

Un cop identificada la que podria ser adequada per a tu, contacta-hi directament (via correu electrònic o trucada, segons indiqui l’oferta).

· Donar-te d’alta i formar part de la Xarxa 3.0.

· Consultar quines empreses i professionals formen part de la Xarxa 3.0.

· Publicar ofertes de treball, ja sigui per incorporar persones en règim assalariat o bé per a d’altres empreses i professionals del sector.

· Participar en projectes publicats per d’altres empreses o professionals del sector que busquen en qui delegar / subcontractar / traspassar projectes que ells no poden atendre totalment o parcial.

Enviar un correu electrònic a info@mogentic, cat. En màxim 8 hores hàbils deixarà d’estar consultable a través de la pàgina web.

Aquest procediment aplica per a la publicació tant d’ofertes de feina, com de projectes en els quals participar com a professional independent o empresa.

· Fins que l’oferta queda coberta i així és comunicat per l’empresa / professional ofertant a info@mogentic.cat.

· Màxim 15 dies hàbils des del moment de la publicació (3 setmanes). Aquest període es pot ampliar si el nombre d’ofertes publicades no supera el nombre de 10 i així s’acorda amb l’empresa/professional ofertant.

Enviar un correu electrònic a info@mogentic.cat indicant la causa de la baixa del cens.

 

Envia un correu electrònic a info@mogentic.cat indicant quines dades cal modificar.

En màxim 24 hores hàbils, les noves dades estaran consultables a través del web.