Orientació laboral i professional en el sector digital

Millorar les competències digitals avançades obre les portes a noves professions i a les tradicionals reinventades amb les TIC.

Descobreix a on vols ser-hi tu, amb les píndoles MogentTIC.

Píndoles - Competències Digitals

A què anomenem competència digital avançada? Quines són? Quines em poden interessar desenvolupar per assolir el lloc de treball que vull? Com puc fer-ho? Pots trobar la resposta en les píndoles disponibles. I si no és així, escriu-nos a info@mogentic.cat.

Píndoles - Conceptes i eines digitals

Saps que pots desenvolupar la teva pròpia app? I fer un vídeo animat autoproduït? Saps que són els vídeocurrículums? Píndoles per entendre què hi ha darrera de les eines digitals i quines podem fer servir per mostrar-nos més competents.

Píndoles - Professions digitals

Back-end, Front-end, Full stack developer, Dissenyador/a UX/UI, Tècnic/a en big data, Trafficker digital, Growth hacker… Al voltant de les tecnologies digitals es van generant nous llocs de treball. Quin pot ser el teu?

Aprenentatge autònom i 100% online, al teu ritme

100% dels continguts a preu “zero”. Per obtenir certificat acreditatiu de finalització, serà necessari que t’inscriguis a cada píndola. Un cop t’hagis inscrit a la primera píndola, tindràs accès a un àrea privada. En endavant el procés d’inscripció a cada píndola serà molt més ràpid. Des de l’àrea privada, podràs finalitzar les píndoles que hagis deixat inacabades. A què esperes per inscriure’t i començar?

1.

Inscriu-te i accedeix al 100% de les píndoles des de la teva àrea privada.

Pots consultar els itineraris i aprendre d’una manera guiada.

2.

Tens codi d’usuari i paraula de pas? Accedeix a la teva àrea privada i continua aprenent.

Recorda que pots consultar itineraris.

3.

Vols provar abans d’inscriure’t? Si bé totes les píndoles són sense cost, si no t’inscrius part del contingut no estarà accessible.

Aprenentatge guiat

Per on començar? Hem agrupat les píndoles en diferents itineraris. Cada itinerari té 5 píndoles i una mateixa píndola pot estar en més d’un itinerari. Amb fer-la una vegada, serà suficient. Pots acreditar la realització de cada itinerari, enviant els certificats de les píndoles que trobaràs en l’Àrea Privada del Laboratori d’Ocupació, a info@mogentic.cat (els certificats no podran tenir una antiguitat superior a 3 mesos).

ITINERARI 1

I si em plantejo treballar en el sector digital? 

Encara no saps si podries desenvolupar-te professionalment en el sector digital? Comença a familiaritzar-te (o revisa) conceptes i eines bàsiques digitals.

L’objectiu d’aquest itinerari és ajudar-te a decidir si formar-te i explorar opcions en el sector digital podria motivar-te suficientment com per dedicar-hi temps i esforços per confirmar que podries desenvolupar-te com a professional.

ITINERARI 2

De què podria treballar en el sector digital? (I)

A través d’aquest itinerari coneixeràs, mínim, 5 de les moltes professions que ja estan actualment consolidades en el sector digital (en el contingut hi trobaràs d’altres!).

Al final de recorregut estaria bé que seleccionessis almenys 2 en les que t’agradaria aprofundir.

Abans de fer aquest itinerari, et recomanem fer l’itinerari 1.

FAQs

Qualsevol persona amb interès per desenvolupar competències digitals, ja sigui per dedicar-s’hi professionalment o per millorar en l’àmbit laboral que més l’interessi.

Qualsevol persona amb document de residència vàlid a l’Estat Espanyol i que tingui un compte de correu electrònic actiu.

Per registrar-te només caldrà que t’inscriguis a una píndola. Automàticament tindràs accès a la teva àrea privada, des d’on podràs continuar formant-te i obtenir els certificats acreditatius corresponents.

Escriu-nos un correu electrònic a info@mogentic.cat i fes-nos saber quina és la teva necessitat d’informació / formació.

El 100% de les píndoles són sense cost. Si no t’inscrius no et podràs registrar i obtenir accés a l’Àrea Privada. Només des de l’Àrea Privada podràs accedir al 100% dels continguts.

Quan la píndola es fa des de l’àrea privada, el certificat s’emet automàticament un cop feta la prova evaluativa final.

Tindràs disponibles els certificats a través de l’Àrea privada.

Cada cop que finalitzis una píndola rebràs un correu electrònic notificant-ho. Consulta la carpeta SPAM si trigues a rebre’l.

Pots adreçar-te al Servei d’Ocupació Local. Si vius a Cardedeu, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor, Cànoves i Samalús, pots adreçar-te al telèfon 938418814. Si vius a La Roca del Vallès: 938611390.

Si vius en una altra població, fes cerca a internet, per “Servei Local d’Ocupació + Població”.