Objectiu

Conèixer quines són les funcions i responsabilitats de la persona que es dedica a la creació, desenvolupament i manteniment d’aplicacions per a mòbils (apps).

Avui en dia és difícil pensar en una pàgina o aplicació web que no pugui ser utilitzada a través del mòbil i de fet, en molts casos, només són desenvolupades per aquest tipus de dispositius. És per això que la demanda de perfils tècnics com els Mobile Developers (desenvolupadors per a dispositius mòbils) és (i seguirà sent) alta.

Les aplicacions per a mòbils tenen una part part frontal (visible a qui la utilitza) i una part oculta. A la part frontal la coneixem per la terminologia anglesa front-end i a la part oculta, per back-end.

De manera equivalent al Full Stack Web Developer, el Full stack Mobile, també conegut com a Full stack app o Full stack per aplicacions mòbils, incorpora coneixements d’ambdós àmbits.

En projectes que requereixen molta programació i per tant, equips especialitzats de front i back end, una de les seves principals funcions és la d’interactuar entre aquests. Participa en totes les fases que requereix la posada en marxa d’una aplicació mòbil.

Información del curso

Tiempo estimado: 3 hores

Categorías:

Curso instructor

MogentTIC MogentTIC Autor:

Gratuït

LIBRE