Objectiu

El CV (Curriculum Vitae) és una eina de presentació personal i professional. Habitualment pensem en el CV quan volem optar a un nou lloc de treball. Hi ha persones (especialment professionals en règim d’autònom) que el van actualitzant constantment i l’utilitzen com a “registre” dels projectes en els quals han participat i/o de les formacions que fan. És a dir, el tenen permanentment actualitzat.

Actualment, xarxes com LinkedIn faciliten, no només “endreçar” la nostra experiència professional i trajectòria acadèmica d’acord amb uns estàndards mediàticament acceptats, sinó a més, actualitzar-les, fer-les visibles i compartir-les de manera immediata.

En funció de la nostra experiència (més especialitzada, més generalista o més diversa) i de la feina a la que volem aspirar, convindrà escollir els continguts i la forma com els presentem. Per aconseguir-ho ens podem ajudar d’editors de CV online (o eines més generalistes) com les que trobaràs a l’Índex de Continguts.

Recorda que cal acompanyar el CV d’una carta de presentació. Tant un com l’altre convé que vagin personalitzats per a l’oferta de feina a la qual aplicaràs.

Información del curso

Tiempo estimado: 3 hores

Gratuït

LIBRE